PS Plus Essential Haziran 2024 Oyunları Açıklandı

Sony tarafından PS Plus Essential Haziran 2024 ücretsiz oyunları duyuruldu. Duyurulan oyunlar ise SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever ve Streets of Rage 4 oldu.

SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake’de Sünger Bob ve en yakın arkadaşı Patrick, kendilerini farkında olmadan dilekleri gerçekleştiren denizkızı gözyaşlarının idarecisi olarak buldukça daha fazla haylazlığın peşine düşüyorlar. Elbette evreni bir arada tutan doku çözülebilir ve şövalyeler, kovboylar, korsanlar ve tarih öncesi salyangozlarla dolu Dilek Dünyalarına kapılar açılabilir.

AEW Fight Forever, arcade güreş hissini yenilikçi All Elite Wrestling bitiricileri ve ardışık saldırı hareketleriyle buluşturuyor. All Elite Wrestling promosyonu şu anda ringe girmiş olan en büyük efsanelerin yanı sıra yepyeni, olağanüstü AEW yeteneklerini içeren Rampage ve Dynamite şovlarıyla her hafta TNT ve TBS televizyon ağlarını kasıp kavuruyor. AEW: Fight Forever, yetenek kadrosundakilerin en iyisinin de iyisinden 50’den fazlasını tek bir oyunda bir araya getiriyor! Çevrimiçi işbirlikçi güreş, basit komutlarla gerçekleştirilen takım manevraları dizisini içeren Güreş Takımı maçları ile Fight Forever’da bir sonraki seviyeye taşınıyor.

Klasikler arasında yerini çoktan almış olan Streets of Rage zamanının ötesine geçen oynanışı ve elektronik dans esintili müziğiyle akıllarda yer etmiş bir beat ‘em up oyun serisi. Streets of Rage 4 ise klasik üçlemenin oynanışına yeni mekanikler, muhteşem el çizimi grafikler ve harikulade müzikleri de katarak geliyor.

3 Haziran’da tüm PlayStation Plus üyeleri, Yeti Felix Freezebeard’ın avatarını içeren Roblox Paketi’ni de indirebilecek.

Yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunları 4 Haziran tarihinde oyuncularla buluşacak. Bu tarihe kadar PS Plus Essential Mayıs 2024 oyunlarını kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

  • SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake (PS4)
  • AEW Fight Forever (PS4, PS5)
  • Streets of Rage 4 (PS4)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx