Delta iPad Sürümü Ek Özellikler ile Geldi

iPhone akıllı telefonlardaki popüler retro oyun emülatörlerinden biri olan Delta, iPad tabletlere geldiği resmen duyurdu. Delta 1.6 güncellemesi iPadOS için sonunda beklenen desteği beraberinde getiriyor.

Nisan ayında geliştirici Riley Testut, Delta emülatörünün iPhone’lara geldikten sonra iPad’e de hazır olduğunu duyurmuştu. Daha sonra uygulama kullanıma sunulmaya neredeyse hazırdı ve “tamamlanmaya yakın” bir aşamadaydı. Artık Delta’nın sonunda bir iPad sürümü var.

Delta 1.6 güncellemesi ayrıca iPad’e çeşitli özellikler getiriyor. Özellikle Delta emülatörünün yeni sürümü birden fazla pencere açabiliyor. Bu da iPad’in tek ekranında iki oyunu yan yana oynayabileceğinizi gösteriyor. Ayrıca bu özelliğin iki oyun arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmanıza olanak tanıyarak oyunların hiçbirini kapatmadan oyun oynamanıza olanak sağlaması da mümkün.

Delta 1.6 aynı zamanda yeniden boyutlandırılabilir pencereler için Stage Manager desteğini de getiriyor ve oyunu bir iPhone ve iPad arasında hızlı bir şekilde aktarmanıza olanak tanıyan Handoff özelliğini de içeriyor.

iPadOS ile uyumlu Delta 1.6 güncellemesini App Store üzerinden hemen indirebilirsiniz.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir